Over mij

mtc-round

Wie ben ik en wat is mijn achtergrond?

Met een achtergrond als schrijver en journalist klinkt de stap naar online misschien gek. Toch is deze overgang eigenlijk heel natuurlijk verlopen toen ik webredacteur werd. Het online schrijven bracht de kans om erachter te komen wat een bezoeker nou eigenlijk van die tekst vond. Nou, dat werd interessant. Van het een kwam het ander.

Een content marketeer met een doel

Bij het maken van een website vraag ik altijd eerst aan de klant wie de doelgroep is. Als we die voor ogen hebben kunnen we daar onze content op aanpassen en optimaliseren.

Hoe kan ik je helpen?

Ben je bezig met een nieuwe website maar weet je niet goed hoe je de SEO moet inrichten? Heb je online alles eigenlijk wel goed voor elkaar, maar vraag je je keer op keer af of je er toch niet meer uit kan halen? Of heb je gewoon een sterke online projectmanager nodig die stuurt op resultaat. Ik help je graag.

logomakr_31tx9h

Migratietrajecten

Ik bewaak de SEO, zorg voor een logische URL-structuur en houd mijn stakeholders tevreden. Werk graag in scrum/agile.

logomakr_9bpvid

Online Marketing

Ik stel KPI's op en bewaak ze en zorg voor optimale briefings richting bureau's. Ben resultaatgericht en stuur op optimalisatie.

 

pm-2

Project management

Ik zorg voor een zorgvuldige planning en maak gebruik van gestroomlijnde processen. Met een strakke deadline maak je mij niet bang.

Weet je nog niet genoeg?

Neem dan gerust contact met me op. Wie weet kan ik je met een project helpen. En ben ik niet de juiste persoon? Dan kan ik je natuurlijk altijd doorverwijzen naar iemand uit mijn netwerk.

Een kopje koffie drinken